Om firmaet

Advokatfirmaet Torgersen – Din personskadeadvokat

Advokat Anette Torgersen har etablert Advokatfirmaet Torgersen etter mange år som advokat i store advokatfirmaer. Advokatfirmaet Torgersen holder til i Asker, men påtar seg oppdrag over hele landet.

 

Advokat Torgersen har spesialisert seg innen personskadeerstatning, voldsoffererstatning og trygderett, og har en internasjonal mastergrad med spesialisering innen forhandling og mekling. Denne spesialiseringen kommer godt med i arbeidet med personskadesakene, hvor det å forhandle og være løsningsorientert helt fra den innledende fasen med forsikringsselskapene er viktig.

 

Advokat Torgersen har opparbeidet seg mange års erfaring innen fagområdene, og jobber for å ivareta interessene til de som har blitt skadet eller syke. Disse personene blir ofte den svake part mot forsikringsselskap og staten, og de har ofte behov for hjelp for å ende opp med et korrekt resultat i saken sin.

 

Det oppleves at det er mange som ikke kjenner til sine rettigheter, så det er et mål å bidra til større opplysning rundt dette. Det skal være en lav terskel for å ta kontakt for en uforpliktende samtale.

 

Det jobbes for at du skal føle deg godt ivaretatt og trygg på at saken din blir tatt hånd om. Dette så du kan fokusere på din helse, og slippe å tenke på papirarbeidet i saken. Advokat Torgersen tar jobben med å kjempe for et korrekt resultat i din sak.

Politiet

Kontakt

Kontoradresse:
Olav Brunborgs vei 6, 1396 Billingstad

Postadresse:
Olav Brunborgs vei 6, 1396 Billingstad

E-post:
at@advokattorgersen.no

Telefon:
98672929

Curriculum Vitae, Anette Torgersen

Arbeidserfaring

2018-                   Advokatfirmaet Torgersen, advokat/eier

2012 – 2018    Osloadvokatene, advokat/partner

2010 – 2012    Codex Advokat, advokat

2009 – 2010    Finansklagenemnda, advokatfullmektig

2006 – 2009    Statens kartverk, saksbehandler

 

 

 

Verv

2022 –                Medlem i Advokatforeningens bistandsadvokatutvalg

2018 – 2021   Mentor for Barnas Jurist (Nå Ung rettshjelp)

2017 – 2019   Styreverv i borettslag, nestleder

 

 

Utdanning

2008 – 2009   Master of Laws (LLM) med spesialisering i Alternative Dispute Resolution fra Bond University i Australia.

2004 –  2009   Mastergrad i rettsvitenskap ved Det juridiske fakultet i Bergen

 

Tilbakemeldinger fra våre klienter 

“Takk for all hjelp i år, jeg er skikkelig takknemlig for at det var du som ble min advokat. Du har gjort og gjør en skikkelig god jobb. Takk for at du velger å stå opp for urettferdighet!” –Klient

 

“I just want to say thank you so much for everything you have done for me these last few years. Without your incredible work I would have been completely lost. Thank you from the bottom of my heart for getting the great result from the insurance company. Because of you I will have a chance of picking up my life again. I will be forever grateful.” –Klient 

 

“Jeg er evig takknemlig for god hjelp, støtte og veiledning i en krevende prosess.” -Klient

“Du har vært mentor i mange år, og jeg og hele Barnas jurist setter utrolig pris på at du har hjulpet slik at barn og unge kan få oppfylt sine rettigheter. Et stort takk til den innsatsen du har gjort!” –Gatejuristen, Barnas Jurist (nå Ung rettshjelp)

Ta kontakt for en gratis samtale om din sak

    Ja takk, meld meg på nyhetsbrevet

    Advokat Anette Torgersen er medlem av Advokatforeningen.