Advokatfirmaet Torgersen hadde et hyggelig besøk av AdvokatWatch

AdvokatWatch tok kontakt med Advokatfirmaet Torgersen i forbindelse med nyansettelse

Advokatfirmaet Torgersen har økende oppdragsmengde, og har ansatt Aurora Valdivia Rosén som kontormedarbeider.

Kort tid etter oppstarten tok AdvokatWatch kontakt med Advokatfirmaet Torgersen med spørsmål om de kunne komme på besøk til oss. Det synes vi var veldig hyggelig, og det ble avtalt et møte med AdvokatWatch så de skulle få høre mer om Advokatfirmaet Torgersen og nyansettelsen. AdvokatWatch synes det de hørte var interessant, og ønsket og skrive flere artikler om Advokatfirmaet Torgersen. AdvokatWatch sin artikkel om Advokatfirmaet Torgersen sin første ansettelse er nå lagt ut her:  https://advokatwatch.no/nyheter/karriere/article13756379.ece

Nyansettelse

Advokatfirmaet Torgersen har ønsket Aurora Valdivia Rosén velkommen til oss, og Rosén er godt i gang med å skrive juridiske utredninger. Vi er glade for å ha henne med på laget. Rosén sier hun synes det er spennende å ha startet i den nye jobben.

– Jeg synes det er et veldig hyggelig arbeidsmiljø til tross for at det ikke er så stort. Jeg synes også de ulike saksområdene er veldig spennende, og jeg føler jeg får utviklet meg faglig, sier Rosén.

Spesialisering

Advokatfirmaet Torgersen har spesialisert seg innen erstatningsrett, strafferett og trygderett, og har over 10 års erfaring innen fagfeltene. Advokat Anette Torgersen jobber mye som bistandsadvokat. Videre har hun mye oppdrag med NAV-saker og erstatning etter trafikkulykker, arbeidsulykker, feilbehandling av pasienter, vold og overgrep og andre ulykker.

Du er velkommen til å ta kontakt

Du er velkommen til å ta kontakt for en gratis og uforpliktende samtale. Advokat Anette Torgersen nås direkte på telefon 98 67 29 29 eller at@advokattorgersen.no.