Hvilken advokat bør du velge?

Kontakt advokat med erfaring innen personskadeerstatning 

Det anbefales at du velger en advokat som har erfaring med personskadesaker. Det er en fordel at advokaten kjenner til hvordan forsikringsselskapene/Staten jobber i disse sakene, har erfaring med ulike medisinsk sakkyndige mm. Dette kan ha stor betydning for utfallet av personskadesaken din.

 

Det kan ofte være kompliserte beregninger av erstatningskrav, og da er det en fordel at advokaten har god kunnskap rundt dette. Advokatfirmaet Torgersen benytter et beregningsprogram som er spesielt laget for å beregne erstatningskrav i personskadesakene/voldsoffererstatningssakene.

 

Advokat Anette Torgersen har mange års erfaring med personskadesaker og voldsoffererstatningssaker, og jobber med dette til daglig. Advokat Torgersen har lang erfaring med å beregne erstatningskrav, og benytter et beregningsprogram som er spesialtilpasset til denne type erstatningssaker.

Du er velkommen til å ta kontakt for en gratis og uforpliktende samtale. Advokat Anette Torgersen nås direkte på tlf 98672929 eller at@advokattorgersen.no

Ta kontakt for en gratis samtale om din sak

    Ja takk, meld meg på nyhetsbrevet

    Siste artikler